Відкрита лекція для студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК на тему: "Розділення неоднорідних систем. Осідання"

21 березня 2017 року
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус № 11, ауд. 359

20 березня 2017 року доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Марія Жеплінська провела відкриту лекцію для студентів 2 курсу спеціальності "Харчові технології" з дисципліни "Процеси і апарати харчових виробництв". На лекцію завітали деканфакультету харчових технологій та управління якості продукції АПК, професор Лариса Баль-Прилипко, заступник декана, доцент Наталія Слободянюк, завідувач кафедри, професор Юрій Сухенко та викладачі кафедри.

На самому початку лекції лектор окреслила план роботи лекції "Розділення неоднорідних систем. Осідання" та приступила до викладення матеріалу. Матеріал відрізнявся насиченістю та різноманітністю - від звичайних понять до виведення формул по визначенню швидкості осідання частинок в рідкому середовищі, від будови апаратів до застосування даного процесу в різних галузях харчовій промисловості.

Але це не збентежило студентів. Вони активно включалися в роботу, особливо коли потрібно було відповідати на тести щодо пройденого матеріалу. 


На прикладі процесу відстоювання соку з топінамбуру студентам було продемонстровано у вигляді слайдів проведену наукову роботу, яка ведеться в стінах кафедри.

 

Михайло Муштрук,
доцент кафедри процесів і обладнання 
переробки продукції АПК

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook