Вручено дипломи слухачам підвищення кваліфікації.

21 лютого 2017 року
НУБіП України

 

 
З 6 по 17 лютого 2017 року згідно плану-графіку підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, керівників і спеціалістів державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби на факультеті ветеринарної медицини спільно з ННІ післядипломної освіти проходили роботу курси підвищення кваліфікації за двома напрямами «Управління Держпродспоживслужби» і «Завідувачі вірусологічними відділами, головні, провідні фахівці, лікарі ветеринарної медицини-вірусологи»
 
 
 
 
Навчально-тематична програмапідвищення кваліфікації включала наступні розділи:
 
1. Шляхи інноваційного розвитку АПК України.
 
 
2. Можливості інклюзивного розвитку сільських територій Європейський досвід
 


3. Молочне скотарство України. Стан і перспективи.
 
 
4. Засади та порядок здійснення державного контролю за харчовими продуктами та іншими об’єктами санітарних заходів. Повноваження та обов’язки державних інспекторів. Вимоги законодавства ЄС та Кодекс Аліментаріус, щодо безпечності та якості харчових продуктів.
 
 
5. Завдання державної служби ветеринарної медицини України щодо забезпечення епізоотичного благополуччя тваринництва. Планування та організація здійснення основних протиепізоотичних заходів в Україні.
 
6. Державний контроль за обігом, розподілом та застосуванням ветеринарних препаратів і субстанцій, кормових добавок та кормів. Законодавство в ЄС та Україні стосовно заборонених ветеринарних препаратів.
 
7. Найбільш небезпечні паразитарні хвороби. Організація протипаразитарних заходів. Нові методичні підходи до діагностики та лікування інвазійних хвороб тварин.
8. Профілактика і заходи боротьби з АЧС та сказом.
 
 
9. Дезінфекція та інші санітарні заходи. Здійснення контролю за проведенням дезінфекційних робіт. Сучасні методи та засоби утилізації біологічного матеріалу.
 
 
10. Новітні дані щодо морфології, хімічного складу  систематики та репродукції вірусів. Патогенез вірусних інфекцій. Противірусний імунітет. Репродукція вірусів.
11. Біобезпека та біозахист в лабораторній справі.
 
 
По закінченню курсів підвищення кваліфікації слухачам були вручені кваліфікаційні свідоцтва.
 
 
Після вручення свідоцтв було проведено профорієнтаційну роботу серед слухачів. Були висвітлені переваги навчання в нашому університеті. Наголошено про можливість вступу до університету на програми перепідготовки з наданням другої вищої освіти та магістерські програми які функціонують в ННІ післядипломної освіти. Увагу слухачів було акцентовано на можливості стажування фахівців ветеринарної медицини приватних структур на базі факультету ветеринарної медицини таННІ післядипломної освіти НУБіП України
 
 

 

Заступник декана факультету ветеринарної медицини з післядипломної освіти,
кандидат ветеринарних наук, доцент  Бойко Г.В.
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook