Науковий гурток "Економіст"

Наші здобутки

 Савченко Анастасія студентка 4 курсу економічного факультету нагороджена дипломом 1 ступеня і стала переможцем 2 туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напряму «Економіка сільського господарства та АПК» серед студентів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації 2015-2016 н.р.

 

Студенти наукового гуртка «Економіст» приймали участь у 2-му етапі всеукраїньскої олімпіади з економіки природокористування, яка відбулася в Полтавському національному технічному університеті ім. Юрія Кондратюка.

За активну участь в II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Економіка природокористування», як заходу, який передбачає подальше підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді та створення умов для її творчого зростання, нагороджені сертифікатами Наталія Дробітько та Наталія Наконечна.

За активну участь в II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Економіка природокористування», як заходу, який передбачає подальше підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді та створення умов для її творчого зростання, нагороджені сертифікатами д.е.н., проф. Рогач С.М. та студенти Наталія Дробітько, Наталія Наконечна.

 



 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook