Дирекція студмістечка спільно зі студентськими радами гуртожитків шукають шляхи оптимізації енергоспоживання

12 листопада 2016 року

     Питання оптимізації споживання енергоресурсів у гуртожитках завжди перебуває на контролі дирекції студмістечка та відповідальних університетських служб. Йому ж і була присвячена чергова нарада за участі завідувачів гуртожитками та головами студентських рад.

     Головний енергетик Володимир Дудченко ще раз акцентував увагу на необхідності запровадження енергоекономних технологій в гуртожитках та паралельно з цим вести інформаційну кампанію серед мешканців щодо ощадливого споживання електрики та води.

     У свою чергу директор студмістечка Сергій Стецюк наголосив завідувачам на тому, що кожен з них має спеціальний уніфікований журнал, де мають фіксуватися покази лічильників. Якщо за добу помічається різке зростання – негайно інформувати відповідну службу та чергових.

    Завідувач оздоровчим центром В'ячеслав Крупка розповів про шляхи вирішення житлово-побутових проблем, зупинився на санітарному стані в кімнатах та місцях загального користування.

     

    Також участь у нараді взяли провідний фахівець відділу пожежної безпеки Андрій Пасічник та інженер з пожежної безпеки відділу охорони праці Ігор Попович, які також надали роз’яснення керівництву гуртожитків та студентському самоврядуванню. 

     

     Окрім того, за пропозицією студентства на нараді розглянули графік роботи душових кімнат. Голови студентських рад гуртожитків №2, №4, №6, №10 та №11 довго дискутували з дирекцією студмістечка з приводу повернення минулорічного графіку і все ж дійшли компромісу. Сергій Стецюк зазначив, що шляхи вирішення проблем, полягають у спільних зусиллях. Тож наше спільне завдання – працювати над зниженням рівня споживання енергоносіїв (тепла, води, електроенергії) за рахунок підвищення ефективності їх використання шляхом заміни або реконструкції обладнання, впровадження нових технологій, розвитку систем тепло-, водо-, газо- та електропостачання.

Валерія Сухецька
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook