Як бути успішним на ринку праці: в університеті пройшов семінар за участю американських лекторів Марка Фрікса та Уейна Моріса

10 листопада 2016 року

     За ініціативою кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського та підтримки керівництва факультету аграрного менеджменту в університеті пройшов дводенний семінар для студентів та викладачів за участю американських лекторів Марка Фрікса та Уейна Моріса.

     Кілька слів про лекторів. Марк Фрікс – президент Master Plan Retirement Consultants, підприємницьку діяльність розпочав у 21 рік, у 1992 році заснував власну компанію медичної терапії, чистий річний прибуток якої більше мільйона доларів. У 2010 році створив фінансово-консультаційну компанію Master Plan Retirement Consultants, яка має дуже гарну репутацію завдяки професійній роботі з фінансового планування в West Metro Atlanta. Сьогодні Марк Френсіс – член ради директорів The Family Restoration and Healing Center, отримав ступінь бакалавра бізнес-менеджменту в Shorter College та проводить навчальні семінари і тренінги у Франції, Румунії, Угорщині.

     Уейн Моріс має більше, ніж 30-річний досвід роботи на керівних посадах у відділах маркетингу та продажів компаній Procter & Gamble, Black & Decker у 8 країнах Європи. З 2003 року проводить семінари з маркетингу, менеджменту, управління персоналом, стратегічного планування та управління, кризового менеджменту для керівників підприємств в Україні. Також надає консалтингові послуги, допомагає розпочати підприємницьку діяльність малому бізнесу. Є тренером і наставником студентів МВА в Університеті Кеннесоу

     Тематика, яку вони представляли на семінарі, стосувалася проблем пошуку роботи на ринку праці, формування та планування власних цілей, розвитку лідерських якостей тощо. Лектори детально зупинились на правильній побудові резюме, проходженні співбесіди при працевлаштуванні, досягненні успіху в діловій кар’єрі та житті, особистісному розвитку та розширенні світогляду, навели приклади із власного життя. Увазі студентів та викладачів було представлено презентації та відеоролики, цікаві кейси. Актуальність теми семінару підкреслили численні питання студентів щодо можливого працевлаштування та американського досвіду в цій сфері. 

     Крім креативного підходу до подачі інформації (що характерно для американських лекторів), вразила повага до українського народу: американці одягнули вбрання з української символікою та підняли зал для акапельного виконання гімну України.
     На завершення всі учасники семінару отримали підтверджуючі сертифікати.

Леся Забуранна,
т.в.о. завідувача кафедри
менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook