Юридичний факультет поглиблює міжнародні зв’язки з німецькими партнерами

30 жовтня 2016 року
На тижні на запрошення кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства юридичного факультету з робочим візитом з Німеччини завітав координатор програми Ерасмус+, професор кафедри міжнародного права Аугсбургського університету (Німеччина), доктор юридичний наук Штефан Лоренцмаєр
 
У ході візиту професор Лоренцмаєр зустрівся з деканом Оленою Ярою та завідувачами кафедр. Гостю представили освітні та наукові програми факультету, останні наукові досягнення молодих науковців та плани розвитку юридичного факультету на майбутнє. Особливо актуальним питанням є впровадження програм обміну студентів, зокрема в рамках профільної для професора програми Ерасмус+. Пан Лоренцмаєр наголосив на особливій зацікавленості Уряду Німеччини у фінансуванні освітніх та наукових програм для талановитих студентів та молодих науковців в галузі юридичних наук в Україні та виказав сподівання на подальшу співпрацю між Аугсбургським університетом та НУБіП України.
 
Окрім того, професор Лоренцмаєр прочитав студентам та молодим науковцям факультету лекцію про перспектива міжнародних наукових обмінів талановитих студентів і молодих вчених за програмою Erasmus+. 
 
На лекції професор Лоренцмаєр ознайомив присутніх з програмою Erasmus+, яка, наразі є надзвичайно популярною серед освітніх закладів ЄС. Наголосив, що в рамках Євроінтеграційних процесів, що відбуваються в Україні, особливу увагу слід приділити вивченню Європейського законодавства для можливості подальшої його імплементації у вітчизняне правове поле. З огляду те, що молодь є рушійною силою Євроінтеграційних процесів в Україні програма наукового обміну Erasmus+ надає можливість безкоштовного стажування або навчання закордоном для українських студентів та молодих науковців. 
 
Євгеній Шульга,
голова ради молодих вчених 
юридичного факультету, 
доцент кафедри міжнародного права 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook