Навчання і стажування в США

21 жовтня 2016 року

Відділ преси, освіти та культури Посольства США (PAS) ставить на меті розвиток двостороннього взаєморозуміння через мережу фінансованих США програм академічного та професійного обміну для студентів, вчителів, викадачів університетів та молодих професіоналів у різних галузях.

Академічні обміни

Офіс академічних обмінів Відділу преси, освіти та культури Посольства США координує та надає інформацію щодо американських програм обміну для українських щколярів, студентів, викладачів середніх шкіл та ВНЗ та дослідників у галузях гуманітарних та суспільних наук. Програми оголошуються кожної осені та проводяться на засадах відкритого конкурсу для учасників, які відповідають всім критеріям відбору та вільно володіють англійською мовою.

Більш детальну інформацію можна знайти на сайтах edusa.org.ua та educationusa.state.gov, якщо маєте запитання, звертайтеся електронною поштою.

Професійні обміни

Секція культури Відділу преси, освіти та культури керує програмами професійного обміну в різноманітних галузях (від біотехнологій до журналістики і політики). Учасників цих обмінів відбирають на основі конкурсу згідно критеріїв кожної програми.

Можливості для випускників програм обмінів

Посольство США пропонує ряд ресурсів і програм, що мають на меті сприяти випускникам програм обмінів, що фінансуються урядом США, допомогти якнайкраще застосувати отримані знання після повернення в Україну і залишатися на зв’язку з колегами-випускниками. Натисніть тут, щоб дізнатися про всі можливості для випускників. Веб-сайт Державного департаменту для випускників пропонує випускникам залишатися на зв’язку із світовою спільнотою випускників і безкоштовно отримати доступ до бази даних, надіславши запит.

Інформаційні ресурси

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook