Науковий гурток кафедри геодезії та картографії «КАРТОГРАФІЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ПРОБЛЕМ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ»

Відзнаки

Робота гуртка на «Фестивалі науки» в НУБіП України (травень 2020 р.) відзначена дипломом за 2 місце з підписом ректора університету, професора С.М.Ніколаєнка.

Віта Коваленко, член гуртка, стала переможцем II етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук за напрямом «Геодезія та землеустрій», який проводився у Львівському національному аграрному університеті 26 – 27 березня 2020 року.

Керівника Ковальчука Івана Платоновича нагороджено грамотою.

Дар'я Шишова, член гуртка, стала переможцем II етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук за напрямом «Геодезія та землеустрій», який проводився у Львівському національному аграрному університеті 28 – 29 березня 2019 року.

Лілія Зуб, член гуртка, стала переможцем II етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук за напрямом «Геодезія та землеустрій», який проводився у Львівському національному аграрному університеті 28 – 29 березня 2018 року.

 

Вікторія Перепелиця, член гуртка, стала переможцем 2-го туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, який проходив у Переяслав-Хмельницькому державному педагогічному університеті імені Г. Сковороди 21-22 березня 2018 року.

 

Член студентського наукового гуртка «Картографічне моделювання проблем природокористування» Сорочук Владислав презентував результати роботи цього гуртка на «Фестивалі науки» в НУБіП України (травень 2017 р.). Робота гуртка та керівника відзначені відповідними дипломами за підписом ректора університету, професора С.М.Ніколаєнка.

Голова студентського наукового гуртка «Картографічне моделювання проблем природокористування» Ірина Вербенець презентувала результати роботи цього гуртка на «Фестивалі науки» в НУБіП України (червень 2016 р.).
Робота відзначена відповідним дипломом за підписом ректора університету, професора С.М.Ніколаєнка.

23-24 вересня 2016 року відбулася Міжнародна конференція, присвячена 20-річчю факультету землевпорядкування. Активну участь у її роботі взяли члени гуртка - К.Мисько, К. Новіцька, О.Рожко, І.Вербенець, Н. Михайлюк, О.Петрович та ін.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook