Вступна кампанія 2016. Університет – серед лідерів за поданими заявами

25 липня 2016 року

 25 липня 2016 року. Сьогодні під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання приймальної комісії. Видалося воно лаконічним і діловим.

 

 
Як і завжди, відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук проінформував про надходження заяв від вступників на програму підготовки фахівців ОС «бакалавр» та «магістр» денної та заочної форм навчання. Їх загальна кількість на сьогодні - 21275! На бакалаврат подано майже 16600 заяв. Порівняно з аналогічним періодом минулого року маємо певне випередження. 
 
Що ж до магістратури, то на денну і заочну форми навчання подали більше 3000 заяв. По всіх спеціальностях спостерігається конкурс. 
 
Віктор Шевчук також повідомив про результати вступних випробувань про програми підготовки фахівців ОС «бакалавр» та допуск до участі у конкурсі. Ця інформація опублікована у відповідному розділі офіційного сайту. Майже 1200 володарів дипломів молодших спеціалістів успішно їх склали. 
 
Сьогодні - останній день прийому заяв в магістратуру за спеціальністю «публічне управління та адміністрування (державна служба)». Тож йшлося про допуск до участі у вступних випробуваннях на неї. 
 
І заключним питанням, що стосувалося безпосередньо вступної кампанії стало рекомендація до зарахування на бакалаврат (спеціальність «ветеринарна медицина») за програмою підготовки військових фахівців.
 
У обговоренні активно взяли участь декани факультетів – ветеринарної медицини Микола Цвіліховський, інформаційних технологій Олена Глазунова, юридичного Олена Яра, аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, економічного Анатолій Діброва, директор ННІ лісового та садово-паркового господарства Петро Лакида
 
Ректор Станіслав Ніколаєнко і перший проректор Ігор Ібатуллін вкотре акцентували увагу на господарських питаннях, основним з яких на сьогодні є ремонтні роботи в гуртожитках і корпусах. На їх думку, нам сьогодні потрібна потужна мережа будівельних студентських загонів, які б тісно співпрацювали з господарниками університету. Також було акцентовано увагу на необхідності наведення і дотримання ладу у внутрішніх приміщеннях гуртожитках і корпусах. Ректор звернувся до деканів і директорів з вимогою: будьте господарями на тих ділянках роботи, які знаходяться в сфері їхньої безпосередньої відповідальності.
 
 
Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша прокоментував роботу з поселення в гуртожитки. 
 
Валентин Обрамбальський
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook