800 випускників бакалаврату отримали дипломи НУБіП

24 червня 2016 року

 День 24 червня 2016 року став визначним та пам’ятним для понад 800 студентів – випускників нашого університету. Сьогодні 834 випускники отримали дипломи з рук деканів чотирьох факультетів університету Миколи Долі, Анатолія Діброви, Миколи Цвіліховського та Тараса Євсюкова. Так найбільша чисельність - 299 випускників сьогодні на факультеті захисту рослин, екології та біотехнології; 269 випускників на економічному факультеті; 181 на факультеті ветеринарної медицини та 85 на землевпорядному факультеті нашого університету. Серед випускників, які отримали дипломи, 47 відмінників навчання, вони отримали дипломи з відзнакою.

… на економічному факультеті

296 випусків - бакалаврів економічного факультету  сьогодні отримали дипломи, серед яких 12 випускників - відмінників отримали дипломи з відзнакою. Серед випускників відмінників найбільша чисельність майбутніх бухгалтерів – 7, фінансистів – 3 та 2 випускники – економісти. Дипломи з відзнакою кращим випускникам економічного факультету вручив Анатолій Діброва - декан факультету, доктор економічних наук, професор.  З вітальним словом до випускників звернувся голова ради роботодавців економічного факультету Віталій Клочко.  Привітати випускників зібралися всі викладачі факультету, друзі та батьки  випускників. У найбільшій аудиторії 10 навчального корпусу університету не було жодного вільного місця!  
 
Дипломи 56 випускникам - бакалаврам напряму підготовки «Економіка підприємства» вручив заступник декана Олександр Лабенко,  118 випускника напряму підготовки «Облік і аудит» – завідувач кафедри бухгалтерського обліку і аудиту  професор  Євгенія Калюга, 96 випускникам напряму «Фінанси і кредитт» - завідувач кафедри фінансів професор Надія Давиденко
 
Зі словами вдячності всьому колективу економічного факультету звернулася голова студентської організації факультету,  випускниця Оксана Вітряк. За доручення всього студентського колективу вона подякувала всім викладачам факультету за ті знання, які вони щоденно передавали студентам, декану, його заступникам та всім працівникам деканату за щоденну турботу.
 
… молодші лікарі ветмедицини також отримали дипломи
  
 
    
 
 
  
    
181 випускник факультету отримав дипломи молодшого лікаря ветеринарної медицини, з яких  34 випускники навчалися 3 роки, т.я. вступили на навчання до університету вже маючи диплом молодшого спеціаліста, а 147 випускників факультету навчалися  4 роки, т.я. мали попередньо атестати про повну загальну середню освіту.  Дев’яти кращим випускникам факультету вручено дипломи бакалавра  з відзнакою.
 
Привітали випускників декан факультету, академік Микола Цвіліховський, директор науково-дослідного інституту здоров’я тварин, професор Дмитро Засєкін, голова Державної екзаменаційної комісії, професор Михайло Прус та завідувач кафедри паразитології і тропічної ветеринарії, професор Наталія Сорока, куратор групи, старший викладач кафедри фізіології, патофізіології та імунології тварин Юрій Харкевич
 
Зі словами подяки своїм викладачам та наставника від випускників - бакалаврів 2016 року виступила Наталія Барченко.
 
… на факультеті захисті рослин, біотехнологій та екології
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології сьогодні надав путівку в життя 298 випускникам рівня бакалавр та магістр денної і заочної форми навчання. З вітальним словом до випускників звернулись декан факультету Микола Доля, який побажав випускникам здійснення мрій, гарного достатку, кар’єрного росту та успіхів у подальшому навчанні, голови екзаменаційних комісій Микола Кирик, Іван Григорюк та Наталія Макаренко побажали випускникам хорошої вдачі, щоб кожен з них не зупинявся на досягнутому та крокував лише вперед, при цьому завжди пам’ятали свою alma mater та викладачів.
 
Зачитування наказів про вручення дипломів було довірено заступникам декана факультету Юлії Рибалко, Петру Дрозду та Людмилі Ющенко. За напрямом підготовки «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» отримали дипломи 121 випускник, напрямом «Біотехнологія» - 65 випускників та за напрямом «Захист рослин» - 112. 
 
... рекордний  випуск для факультету землевпорядкування  
Цього року факультет землевпорядкування випустив найбільшу кількість бакалаврів за всю історію свого існування – 85 осіб. Цей курс був особливий, адже усі наукові, культурно-виховні і спортивні заходи не відбувалися без нинішніх студентів - бакалаврів. Отож недивно, що декан факультет Тарас Євсюков, окрім очікуваних дипломів, вручив ще й грамоти 25 студентам - активістам. 
 
Серед кращих випускників 2016 року: Тетяна Дзей – голова профбюро студентів факультету та зразкова староста групи, Дмитро Барабаш – «срібний» призер Всеукраїнської олімпіади з землеустрою та кадастру, талановита і активна організаторка масових заходів – Катерина Довгань, депутат Прилуцької міської ради – Дмитро Третяченко, громадські активістки – Юлія Мороз та Яна Штандер, наші артисти Віта Маламуж, Лариса Містюк, Тетяна Максимчук, Павло Семиліт, Надія Хоменко, Анастасія Мрачковська; спортсмени та відмінні організатори  – Юлія Лошакова,  Наталія Гайдук, Владислав Сорочук, Владислав Луговий, Сергій Карпович, Богдан Швачко. І звісно за відмінне виконання обов’язків старост  відмічено Аллу Віровку, Єлизавету Кравцову, Наталію Заєць.
 
Привітали випускників завідувачі кафедрами  геодезії та картографії Іван Ковальчук, управління земельними ресурсами Ольга Дрош, земельного кадастру Віктор Заяць.
 
Слова подяки від випускників висловила Катерина Довгань. Вона висловила вдячність від всіх випускників працівникам деканату факультету, випускових кафедр та наставникам груп за отримані знання в процесі навчання, якісну практичну підготовку та дружні відносини у колективі. Практично всі випускники бакалаври виявили бажання продовжити навчання у магістратурі!
 
 
Оксана Зазимко,
начальник навчального відділу
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook