Ректорат

16 червня 2016, 9:00

16 червня 2016 р.                    Київ                             № 5

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про заходи з енергозбереження НУБіП України на 2016 рік. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.
  2. Про роботу Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК. Доповідає директор Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК Ушкалов Валерій Олександрович.
  3. Про план заходів щодо оптимізації електронного документообігу в Університеті. Доповідають проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович, начальник інформаційно-обчислювального центру Теплюк Віктор Михайлович.
  4. Про проведення конкурсу на заміщення посад науково-педагогічних працівників. Доповідає заступник начальника відділу кадрів Шаповал Валентина Михайлівна.
  5. Про зміни до Положення про гуртожитки НУБіП України. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.
  6. Про додаткову оплату за надання організаційних та консультаційних послуг іноземним студентам, які зараховуються на навчання та навчаються в Університеті. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.
  7. Різне.  

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook