Факультет аграрного менеджменту – ТОВ «Ашан Україна Гіпермаркет»: співпраця триває

13 червня 2016 року

     Рік тому між факультетом аграрного менеджменту і ТОВ «Ашан Україна Гіпермаркет» підписано угоду про співпрацю. З цієї нагоди відбулася робоча зустріч декана Анатолія Остапчука, завідувача кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Ярослави Ларіної і фахівця підрозділу навчання Асі Савченко та керівника людських ресурсів «Ашан Кільцева» Сергія Раєвського. Основна її мета – посилення практичної складової навчального процесу, зокрема, за рахунок проходження студентами виробничої практики.

     Нагадаємо, що минулого літа студенти третього курсу факультету під час практики в «Ашан» вивчали передовий досвід компанії, а результатом її завершення стало написання звіту та захист перед керівництвом компанії і кафедрою маркетингу та міжнародної торгівлі. Цьогоріч на аналогічну практику поїдуть ще декілька студентів третього курсу.

     На зустрічі обговорено також можливості виробничого стажування ще й викладачів. Представники обох сторін розглянули графіки проходження практики та основні види виконуваних робіт. 

     З початку нового навчального року планується проведення лекцій для студентів та тренінгів для викладачів представниками компанії. У процесі зустрічі зініційовано створення лабораторії кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі спільно з компанією «Ашан Україна Гіпермаркет».
      Сподіваємося, що дана зустріч стала черговою сходинкою на шляху до довготривалої співпраці.


Людмила Денисенко,
заступник декана факультету аграрного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook