Студентка Тетяна Савченко стала призером ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія»

29 квітня 2016 року

     27 квітня на базі Одеського державного екологічного університету завершився ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Екологія» для студентів неекологічних спеціальностей та з дисципліни «Загальна екологія» для студентів напряму підготовки «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування». Команду Національного університету біоресурсів і природокористування України серед 45 вищих навчальних закладів України представляли студенти факультету захисту рослин, біотехнологій та екології під керівництвом доцента кафедри загальної екології та безпеки життєдіяльності Соломенко Л.І.

     Серед 150 учасників студентку третього курсу Тетяну Савченко відзначено дипломом ІІ ступеня за високий рівень знань у другому етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія». А студенти Марина Бзенко та Олександр Скопець нагороджені грамотою за активну участь в олімпіаді. Подяку за багаторічну та сумлінну працю у складі журі ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Екологія» отримала доцент Людмила Соломенко.

Вітаємо команду з вдалим виступом та бажаємо подальших успіхів і творчих перемог!

Микола Доля,
декан факультету захисту рослин,
біотехнологій та екології  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook