Організація навчального процесу в університеті, якість практичного навчання та підготовка до Дня НУБіП України – в центрі уваги заступників деканів та директорів ННІ

12 квітня 2016 року

     11 квітня 2016 року відбулася нарада керівництва університету із заступниками деканів факультетів і директорів ННІ. Відкрив нараду ректор університету Станіслав Ніколаєнко, який акцентував увагу присутніх на ролі деканатів факультетів і дирекцій ННІ в організації навчального процесу та необхідності донесення інформації про всі події, що відбуваються в університеті до студентів кожної академічної групи. Ректор нагадав про важливість постійного проведення профорієнтаційної роботи. Для цього порадив використати всі можливості, у т.ч. зустріти випускників шкіл на пунктах тестування після здачі ЗНО з української мови, яке відбудеться 5 травня 2016 р., та роздати їм інформацію про університет та правила прийому. Відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук проінформував присутніх про заходи з покращення організації проведення профорієнтаційної роботи щодо вступу до НУБіП України.

     Далі нарада проходила під головуванням проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші. Проректор проінформував про затвердження персонального складу Науково-методичних комісій (підкомісій) сектору вищої школи Науково-методичної ради Міністерства освіти і науки України (наказ МОН № 375 від 6.04.2016 р.).

     Директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Віталій Коваленко доповів про заходи, які необхідно провести всім підрозділам університету для підготовки до Дня НУБіП України 2016 року. Наказ про проведення святкування вже затверджено, тому необхідно чітко дотримуватися його вимог. Ірина Майданюк − завідувач кафедри культурології − проінформувала про підготовку до фінального етапу мистецького фестивалю «Голосіївська весна 2016».

     Начальник навчального відділу Оксана Зазимко та начальник відділу магістерських програм Олена Колеснікова проінформували про підготовку до видання каталогів навчальних планів і програм підготовки бакалаврів та магістрів та завершення формування робочих навчальних планів на 2016-2017 н.р. 

     Про організацію практичного навчання студентів в ІІ семестрі 2015-2016 н.р. доповів Олег Бачинський, заступник начальника навчального відділу з питань практичного навчання. Він нагадав присутнім про необхідні документи для направлення студентів на практику та терміни їх підготовки. 

    Присутні на нараді обговорили пропозиції щодо змін у стипендіальному забезпеченні студентів, які викладені у Проекті Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо фінансування вищої освіти (щодо економічних відносин у сфері вищої освіти)» .

Оксана Зазимко,
начальник навчального відділу
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook