ІТ Академії

Microsoft Imagine Academy

    Технології усюди. Існує потреба надання відповідного програмного забезпечення для бізнесу й знань з технологій, необхідних у повсякденному житті, хай то базові знання комп'ютера або технічні навички високого рівня. Кожна професія сьогодні вимагає певних знань технологій.
   Факультет інформаційних технологій Національного університету біоресурсів і природокористування України та корпорація Microsoft підписали договір про реалізацію проекту Microsoft Imagine Academy - міжнародної програми підготовки ІТ-фахівців у навчальних закладах. Програма дозволяє проводити високоякісне навчання за  авторизованими курсами Microsoft. Програма Microsoft Imagine Academy дозволяє інтегрувати в існуючі навчальні плани визнані роботодавцями стандарти корпорації Microsoft.
     Отримані в результаті навчання знання, вміння та навички дозволяють слухачам скласти екзамен для отримання МІЖНАРОДНОГО СЕРТИФІКАТУ ІТ-професіонала або ж користувача з таких напрямів:

     Відповідно до укладеної угоди викладачі та студенти університету мають можливість отримати 30 ваучерів на рік для сертифікації за такими напрямами:
     - Сертифікат Microsoft Office Specialist (MOS) підтверджує опанування навичок з Microsoft Office, які знадобляться у найрізноманітніших професіях і сферах життя. Наявність сертифіката MOS підтверджує здатність користуватися програмами Office для виконання робочих обов'язків і є цінною відзнакою, яка допомагає учням вступати до вишів, а студентам влаштовуватися на роботу. Наявність сертифіката MTA рекомендується, але не є обов'язковою, для отримання сертифікатів із знання технологій вищого рівня.
     - Сертифікат Microsoft Technology Associate (MTA) підтверджує знання базових технологічних понять у галузі розробки програмного забезпечення та інформаційних технологій. Отримання сертифіката MTA підтверджує наявність базових знать про технології та здатність і готовність виконувати ІТ-завдання початкового рівня. Ця сертифікація може послужити надійним фундаментом для подальшого вивчення комп'ютених наук або ІТ-інфраструктури.
     - Сертифікат Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) підтверджує опанування основних технічних навичок, необхідних для побудови успішної кар'єри. Отримавши сертифікат MCSA ще в школі, учні мають змогу розвивати професійну компетентність на заняттях. Наявність сертифіката MCSA рекомендується людям, які мають можливості практичного застосування навичок і доступ до базових знань про інформаційні технології. Сертифікат MCSA потрібен для проходження сертифікації MCSE.
    - Сертифікація Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD) рекомендується фахівцям або учням, що проходять 4-річну програму навчання. Сертифікація MCSD ґрунтується на сертифікаціях MTA з комп'ютерних наук. Отримавши сертифікат MCSD ще в школі, учні мають змогу розвивати навички розробки програмного забезпечення на заняттях. Проходження сертифікації MCSD готує учнів до розробки програмного забезпечення середнього рівня складності й підвищує їх шанси влаштування на таку роботу
     - Сертифікат Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) демонструє здатність створювати інноваційні професійні рішення з використанням різних технологій, локальних і хмарних. Наявність сертифіката MCSE свідчить про готовність до складних, реальних вимог ІТ-професії до знання таких рішень, як Device Management, Messaging, Private Cloud, Communication Server Infrastructure, SharePoint, Desktop Infrastructure, Data Platform та Business Intelligence.
      Отримавши сертифікат Microsoft, студенти зможуть:
- Демонструвати свої знання і вміння користуватися новітніми технологіями.
- Реально оцінювати свої знання та бути впевненими в них.
- Досягти більшого успіху в прагненні отримати вищу освіту або влаштуватися на роботу.
- Отримати визнання серед колег і роботодавців та чітку перевагу на конкурентному ринку праці.
- Спланувати підвищення кваліфікації для отримання знань з Microsoft наступного рівня.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook