ІЗ ЮВІЛЕЄМ, НАШ РЕКТОРЕ!

9 лютого 2016 року
Ніжинський агротехнічний інститут

ВЕЛЬМИШАНОВНИЙ СТАНІСЛАВЕ МИКОЛАЙОВИЧУ!


Колектив та студентство Ніжинського агротехнічного інституту з радістю приєднуються до найщиріших побажань Ваших численних колег та друзів, які цього дня шлють Вам привітання з нагоди святкування важливої річниці – 60-го дня народження!


Упродовж багатьох літ Ви творчо, плідно й самовіддано працювали, пройшли шлях від викладача Кіровоградського сільськогосподарського технікуму до Міністра освіти і науки України, голови Громадської Ради освітян і науковців України, голови Асоціації працівників вищих аграрних навчальних закладів. Потужний лідер нової формації, український політик та громадський діяч, нині Ви формуєте ту систему вищої освіти, яка визначатиме завтрашній день нашої Батьківщини.


Ваша цілеспрямована й результативна діяльність викликає повагу та захоплення, а високий професіоналізм і видатні організаторські здібності забезпечували й забезпечують значні досягнення тих установ, організацій, які Ви очолювали. І недаремно тепер стрімкий життєвий шлях привів Вас знову до альма-матер: колишня Українська сільськогосподарська академія, а нині флагман вітчизняної освіти і науки – Національний університет біоресурсів і природокористування, – зустрів свого очільника з радістю, надією та сподіванням. У прямому й переносному сенсі "працю рук, зусилля мозку, блиск очей і серця кров" Ви кладете на олтар служіння рідному навчальному закладові.


Захоплюємося полум'яною енергією, яка постійно горить у Вашій душі, освітлюючи дорогу тим, хто вірить у Вас і йде за Вами. Тому твердо переконані в необхідності нашої спільної діяльності та вбачаємо у Вашому, наш шановний ювіляре, життєвому досвіді неоціненний взірець для тих, хто нині навчається за студентською лавою.


Тож нехай Ваша праця, управлінська, педагогічна, наукова, творча, буде завжди потрібною й корисною, а успіхи – вагомими й переконливими. Хай сьогоднішні привітання додадуть життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі, а роки не затьмарюють радість і повноту буття.


Добра і злагоди Вашій родині!


Нехай оберігає Вас Господь!

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook