Землевпорядники запросили абітурієнтів із міста Боярки

30 січня 2016, 9:00

Продовжується профорієнтаційна робота студентського активу факультету землевпорядкування. Цього разу до роботи долучилися студенти 3 курсу 4 групи Олексій Кулаковський та Андрій Ющук (наставник групи – ст. викладач Антон Кошель). Хлопці дружать давно. Разом навчалися в школі, а потім в коледжі. Отож і вирішили провести профорієнтацію в рідних закладах освіти у місті Боярка.

     Боярська загальноосвітня школа №1 – загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів Києво-Святошинського району Київської області. Навчання з поглибленим вивченням окремих предметів відповідно до профілю. Свою історію починає в далекому 1861 році як церковнопарафіяльна школа. З 2008 року школу очолює директор Катерина Мелашенко, яка впроваджує особистісно орієнтований підхід до навчально-виховного та управлінського процесу. Педагогічний колектив нараховує 43 вчителі. Учнів – 494, 23 класи. Для учнів 10-11 класів впроваджується профільне навчання за напрямками: філологічний, фізико-математичний, технологічний. У школі успішно працює учнівське самоврядування, на чолі якого стоїть президент, діють дитячі міністерства.
     Серед відомих випускників ректор НТУУ "КПІ" Михайло Згуровський.

     Організувати зустріч з учнями допомогла заступник директора з виховної роботи – Ірина Борзенець, вчитель біології. Крім звичних запитань про навчання та умови дозвілля, учнів цікавили міжнародні програми, які діють в НУБіП України та на факультеті, а саме, про можливість стажування за кордоном, задавали питання з приводу військової кафедри, а також щодо специфіки робіт землепорядної галузі. Доречі, Олексій та Андрій представили усі матеріали про університет та факультет у вигляді презентацій та кольорових паперових буклетів. Також розповіли учням, де можна працювати після закінчення нашого факультету.

     В той же день хлопці відвідали і знайомий нам навчальний заклад, ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів» (директор коледжу – доцент Сергій Кропивко), де ще минулого року самі навчалися. Випускники цього навчального закладу вже знайомі з НУБіП України. Були на Дні відкритих дверей у листопаді, але все одно раді були зустріти старших товаришів, аби розпитати про враження від навчання на факультеті землевпорядкування НУБіП України. А супроводжувала колишніх випускників – завідувач відділенням землевпорядкування Наталія Грицишин.

Наталія Мединська,
заступник декана

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook