Кращий подарунок під ялинку — відновлюваний третій корпус

30 грудня 2015 року

     За два дні — новорічні свята. А з ними завершується перший етап відновлювальних робіт у третьому корпусі — так, як і планувало керівництво університету. 
     Допомогу будівельникам на прибиранні корпусу 28-29 грудня за ініціативи ради аспірантів надавали молоді науковці нашого вишу. У ці дні на прибиранні сміття і технологічних відходів працювали кожного дня по 40 аспірантів з усіх факультетів та кафедр. Спільними зусиллями вони прибрали всі поверхи та підвальне приміщення.

     Як інформує проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко, загалом передбачені планом роботи будівельники та їхні добровільні помічники з колективу університету виконують. Так, в актовій залі вже змонтовано стелю і закінчено розводку системи вентиляції. До речі, взимку вона працюватиме на підігрів. Уже встановлено металоконструкції запланованого балкона на 150 посадкових місць, що дасть змогу довести місткість актової зали до 600 глядачів. Монтують і сцену.

     На першому і другому поверхах залито підлогу, додає головний інженер Олег Самсонюк. За день-два завершать монтаж і розводку комп’ютерних та електричних мереж. Тож свою святкову ялинку у третьому корпусі заслужили!


Валентин Обрамбальський
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook