Не такий страшний вовк, як його малюють або перша сесія в НУБіП!

31 грудня 2015 року

 Здавалося нещодавно ми усі сиділи за шкільними партами та сумлінно готувалися до ЗНО, але час летить і ми вже стали студентами. Перші дні у НУБіПі для нас стали кроком у доросле та самостійне життя. На власному досвіді ми відчули, як до світанку вчаться білети, як від нервів тремтять руки, як хвилюєшся в очікуванні результатів. Однак це все вже позаду, і ось із абітурієнтів ми стали студентами, адже сама перша сесія у нашому житті успішно складена.

     Хочемо подякувати нашим викладачам, адже саме Вони навчали та підтримували нас протягом усього семестру. Ваші влучні настанови та об’єктивне оцінювання дало нам впевненість, силу та прагнення до кращого. І сесія якою б страшною вона не здавалася на початку, насправді пройшла легко та непомітно, і це Ваша заслуга шановні викладачі. Адже саме Ви усі ці місяці давали нам глибокі та конструктивні знання, допомагали, вказували на помилки та йшли нам на зустріч. І саме ці знання, і ваше добре відношення до нас допомогли нам при здачі сесії, і ми маємо хороші результати.

    Особливу подяку хочемо висловити ректору університету Ніколаєнко С.М., проректору з навчальної і виховної роботи Кваші С.М., куратору факультету від ректорату Отченашко В.В., нашому декану факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Баль-Прилипко Ларисі Вацлавівні, заступнику декана з навчальної роботи Слободянюк Наталії Михайлівні та секретарю факультету Корейбі Галині Михайлівні! Саме деканат став нашою родиною, їхні поради, ставлення, настанови, посмішки підтримували нас у скрутні для нас хвилини, вони завжди протягували руку допомоги, їхня чуйність та доброзичливість згуртувала нас всіх у міцний студентський колектив.

     Тож, низький уклін всім Вам: дорогі наші викладачі , вчителі , наставники , керівники!!! Ми щасливі, що поступили саме в даний ВУЗ на такий уже рідний нам факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
     З вами ми йдемо у доросле життя і усі перешкоди, які траплялися на нашому шляху, здаються непомітними.

 

Від студентів 1 курсу
факультету харчових технологій
та управління якістю продукції АПК ,
Бенюк Анна

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook