Кафедра загальної, органічної та фізичної хімії

Профорієнтаційна робота кафедри

Дати людині щастя улюбленої праці – означає допомогти

їй знайти серед безлічі доріг ту, на якій найяскравіше

розкриваються індивідуальні творчі сили і здібності її особистості.

Василь Сухомлинський

 

Вибір професії і вступ до вищого навчального закладу - це перші кроки до успіху особистості у майбутньому. Повністю реалізувати себе в житті може людина, яка здобула якісну освіту. Правильний вибір професії зумовлює моральне задоволення, позитивну самооцінку, високу продуктивність праці і відповідно кар’єрний ріст.

Колектив агробіологічного факультету докладає максимум зусиль, щоб донести інформацію в першу чергу до  цьогорічних абітурієнтів про переваги та перспективність навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, зокрема на агробіологічному факультеті.  Так, викладачі і лаборанти кафедри загальної, органічної та фізичної хімії в березні відвідали з профорієнтаційною метою випускників шкіл, ліцеїв і гімназій  в м. Києві та Київській області. В м. Києві:

спеціалізовану школу № 200 ім. В. Стуса, школу I-III ступенів № 36 імені С.П. Корольова, школу І-ІІІ ступенів №186, спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням української мови та літератури №260, спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов №220, ліцей №227 ім. М.М. Громова, гімназію №179.

          

           

В Київській області відвідали:

доцент Роман Жила - Ірпінський ліцей інноваційних технологій «ІЛІТ-МАН»;

доцент Надія Солод - Боярський академічний ліцей "Престиж";

 доценти Вікторія Кротенко і Олена Хижан та старший викладач Олександр Бобунов  -  школи м. Обухова: загальноосвітню школу №1і 2, спеціалізовану загальноосвітню школу №5 І-ІІІ ступенів із поглибленим вивченням іноземних мов;

доценти Роман Бойко і Надія Солод - Підгірцівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів,  спеціалізовану загальноосвітню школу №2 з поглибленим вивченням окремих предметів (м. Українка).

Викладачі детально розповіли  про НУБіП України, велику кількість престижних спеціальностей, можливість здобуття подвійного диплому і стажування за кордоном,  перспективи працевлаштування. Ознайомили з правилами вступу до НУБіП у 2021 році, про участь вступників в Олімпіадах та її переваги. Абітурієнти дізналися, які предмети ЗНО потрібно здавати для вступу на конкретні спеціальності, зокрема «Агрономія» і «Садівництво та винаградарство» на агробіологічному факультеті. Не залишилися поза увагою і багаторічні наукові, культурні та спортивні традиції нашого університету, екологічна місцевість, зручність розташування студентського містечка. Майбутнім абітурієнтам роздали інформаційні матеріали і запросили на навчання.

Крім того, до спілкування з учнями випускних класів ми залучаємо студентів університету, адже значний вплив на вибір навчального закладу у старшокласників має позитивний досвід знайомих, які тут навчаються або навчалися.  

Всім випускникам бажаємо успішного вступу до НУБіП України на обрані спеціальності!

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook