Профорієнтаційна робота факультету захисту рослин, біотехнологій та екології

19 грудня 2015 року

     На факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології проводяться традиційні «Дні відкритих дверей». Щоразу вони збирають понад 100 учнів середніх навчальних закладів України та їх батьків, багато з яких виявляють велику зацікавленість в отриманні сучасної освіти саме на нашому факультеті.

     Під час таких зустрічей співробітникам кафедр і деканату можна поставити безліч питань, що хвилюють майбутніх абітурієнтів. Зокрема, про можливість отримання висококваліфікованої освіти із захисту та карантину рослин, біотехнології та екології. Характерно, що майбутні абітурієнти виявляють бажання долучатися до наукової роботи ще зі школи. Це підтверджується їх активною участю у конкурсах різного рівня Малої академії наук та ін.
     Ведеться робота з підготовки майбутніх абітурієнтів на різних рівнях: починаючи з ради роботодавців, районних та обласних державних адміністрацій, і безпосередньо з самими навчальними закладами. З останніми вже укладено понад 50 договорів про співпрацю, і робота продовжується. Крім іншого, талановита та обдарована постійно має можливість займатися науково-дослідною роботою.

     Загалом же Центр профорієнтаційної роботи факультету захисту рослин, біотехнологій та екології на чолі з Людмилою Соломенко займається залученням талановитої молоді із послідовним формуванням ефективного науково-виробничого кластеру фахівців аграрного сектору.

Микола Доля,
декан факультету,
Микола Патика,
завідувач кафедри молекулярної біології, мікробіології та біобезпеки

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook