Поповнимо скриньку добра разом

9 грудня 2015 року

     Колектив студентів і викладачів відокремленого підрозділу університету «Ірпінський економічний коледж» у жовтні цього року зініціював благодійну акцію для Євсузької ЗОШ І-ІІІ ст. Луганської області, що знаходиться неподалік від окупованих територій. Поштовхом до її оголошення стала публікація у тижневику «Освіта України» №41 від жовтня 2015 р. «Школа на кордоні» (автор Галата С.), яка відразу знайшла відгук у студентському і педагогічному колективі.

     За короткий проміжок часу зібрано і придбано чималу колекцію навчальної та художньої літератури сучасних українських авторів для учнів та педагогів цієї школи, що після реконструкції у складних економічних умовах особливо потребувала, крім усього іншого, поповнення бібліотеки літературою.

     9 грудня чергові посилки з художньої літературою, підготовлені викладачами та активом студентської ради коледжу за підтримки МБФ «Відкрите серце України», відправлено школі через волонтерів перевізника «Нова пошта» із побажанням «Братаймося, друзі наші, родаймося, бо вкупі ми – сила!».

Студентська рада коледжу

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook