Відділ внутрішнього аудиту

Тел.: 527-81-91

Електронна пошта: [email protected]

Начальник:
Троценко Леся Валеріївна

 
       Відділ внутрішнього аудиту є структурним підрозділом, підпорядкованим ректору Університету, який проводить як планові , так і позапланові перевірки за вказівкою останнього. За результатами складають звіт про проведену роботу, звітують перед керівництвом, дають оцінку, рекомендації, поради та інформацію.
     Основною метою є виконання контрольних функцій залежно від мети і завдань покладених на внутрішніх аудиторів керівництвом та надання практичної допомоги підрозділам університету ефективно виконувати свої функції.

 

     У своїй діяльності відділ внутрішнього аудиту керується Конституцією України, законами України, наказами і розпорядженнями Президента України, Верховної ради України, Кабінету Міністрів України, іншими нормативно-правовими актами, наказами і розпорядженнями ректора Університету.

Основними завданнями внутрішнього аудиту є:

  • проведення аудиту, перевірки відокремлених і структурних підрозділів Університету, оцінка достовірності, повноти, об’єктивності системи бухгалтерського обліку та надійності фінансової звітності, дотримання вимог законодавства України;
  • аналіз дотримання прийнятої політики, внутрішніх положень та інших внутрішніх вимог;
  • надання методичної допомоги структурним підрозділам Університету в здійсненні контролю за збереженням майна та цільовим використанням грошових коштів.

     Оперативний зв’язок e-mail: [email protected] 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook