День відкритих дверей на гуманітарно-педагогічному факультеті

29 листопада 2015 року

     28 листопада 2015 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся День відкритих дверей, на який завітало більш як 150 майбутніх студентів. До нас завітали випускники загальноосвітніх середніх шкіл, ліцеїв, гімназій м. Києва, м. Білої Церкви і Борисполя, Фастова і Миронівки Київської області, Чернігова, м. Лубни Полтавської області, та коледжів.

Розпочав зустріч декан гуманітарно-педагогічного факультету доктор філологічних наук, проф. Шинкарук В.Д., який спрезентував випускникам шкіл, ліцеїв, гімназій, коледжів коротку історію університету, факультету, спеціальності, що за ними гуманітарно-педагогічний факультет готує фахівців, а також закцентував увагу на перевагах навчання в університеті. Майбутні студенти переглянули відеоролик про Національний університету біоресурсів і природокористування України, гуманітарно-педагогічний факультет.

 

Завідувачі випускових кафедр проф. Амеліна С.М., проф. Малихін О.В., проф. Сопівник Р.В., проф. Лузан П.Г. розповіли випускникам про особливості навчання зі спеціальностей «Переклад,» «Соціальний педагог», «Педагогіка вищої школи», «Професійна освіта», «Управління навчальними закладами», на зв’язках кафедр з іноземними та вітчизняними партнерами, про можливості працевлаштування випускників гуманітарно-педагогічного факультету.

 
 

Абітурієнти мали змогу поставити питання, що їх цікавили і на які декан, студенти гуманітарно-педагогічного факультету, викладачі випускових кафедр дали вичерпні відповіді.

Завершувалася зустріч концертом-презентацією, що його підготувала кафедра культурології гуманітарно-педагогічного факультету. Усі присутні вшанували хвилиною мовчання за загиблими від голодомору і репресій.

Після зустрічі в ауд. 231 навчального корпусу 15 випускники шкіл, ліцеїв, гімназій, коледжів оглянули лабораторії, комп’ютерні класи, навчальні кабінети тощо випускових кафедр, де й продовжилося спілкування.

 

 

Світлана Харченко,

канд. філол. наук, доц., заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook