Відповідальні за навчально-методичне забезпечення факультетів та ННІ обговорили шляхи наповнення електронного освітнього середовища університету

20 листопада 2015 року

     На нараді, що відбулася 19 листопада на виконання наказу ректора від 29.10.2015 р. № 1204 «Про формування та розміщення електронних версій навчально-методичного забезпечення дисциплін» заступники деканів з навчально-методичної роботи, відповідальні від факультету (ННІ) за розміщення інформації на сайті факультету (ННІ) та відповідальні за наповнення репозитарію обговорили шляхи наповнення електронного освітнього середовища університету.

     Начальник навчального відділу Оксана Зазимко акцентувала увагу присутніх на необхідності наповнення електронного освітнього середовища університету, як важливої складової забезпечення якості освіти та презентувала схему формування, наповнення та розміщення навчально-методичного забезпечення освітнього процесу. 

     Максим Мокрієв ознайомив присутніх з особливостями функціонування оновленої платформи МООDL та повідомив про проведення одноденних семінарів щодо її наповнення на факультетах та ННІ.
     Тетяна Кіщак, директор наукової бібліотеки, доповіла про наповнення та функціонування електронного каталогу бібліотеки та електронної бібліотеки НУБіП України. Вона акцентувала увагу на формі договорів про передачу електронних версій підручників та посібників до електронної бібліотеки університету.

     Начальник відділу магістерських програм Олена Колеснікова нагадала присутнім про особливості цьогорічної перевірки магістеських робіт випускників магістратури грудня 2015 року на плагіат та розміщення їх у репозитарії магістерських робіт університету.

     Лариса Кліх, начальник навчально-методичного відділу, наголосила на необхідності систематизувати навчально-методичне забезпечення дисциплін, наявне в електронному освітньому середовищі університету. Для цього на сайтах кафедр, згідно з наказом ректора, необхідно розмістити адреси електронних версій методичних матеріалів для забезпечення відкритого доступу до них студентів університету. 

Лариса Кліх,
начальник навчально-методичного відділу

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook