Завершився німецько-український семінар з підвищення кваліфікації

5 жовтня 2015 року

     Завершився курс підвищення кваліфікації викладачів, наукових співробітників та аспірантів на тему «Аналіз попиту домогосподарств та прикладний аналіз добробуту», який був організований університетом імені Мартіна Лютера Галле-Віттенберг і Лейбніц Інститутом аграрного розвитку в країнах з перехідною економікою, м. Галле, Німеччина у партнерстві з Національним університетот біоресурсів і природокористування України і Національним науковим центром «Інститут аграрної економіки».
     Метою курсу було ознайомлення викладачів, наукових співробітників та аспірантів з сучасними теоретичними концепціями для аналізу попиту домогосподарств та прикладного аналізу добробуту із застосуванням економетричних методів аналізу.

      Курс підвищення кваліфікації тривав з 28 вересня по 2 жовтня 2015 року і за результатами письмового тестування його успішно завершили 32 співробітники та аспіранти нашого університету.

    

    

    

     Професор Грінс та доктор Перехожук під час вручення сертифікатів про завершення курсу відзначили хороший рівень підготовки учасників семінару. В свою чергу домовлено продовжити практику таких семінарів у майбутньому.


В. Ткачук
директор ННЦ міжнародної діяльності

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook