Солоні і солодкі смаколики – за помірними цінами

18 вересня 2015 року

     Любите соління? А полюбляєте пиріжки? Тоді Вам на кафедру технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика, де функціонує навчально-науково-виробнича лабораторія з переробки плодів та овочів. Саме тут запропонують найкращу і найсмачнішу продукцію, що виробляється вже добрий десяток років, – солоні огірки, помідори та пиріжки на будь-який смак. І все це за цілком помірними цінами.

     Вартість огірків – 26 грн, а помідор – 35. Якщо ж з тарою, то додайте ще 11 грн.

     Продукція для переробки, як запевняє завідувачка лабораторії Леся Яблонська, – власна. Якщо раніше її поставляли з навчально-дослідних господарств університету, то цьогоріч – з кафедральних ділянок в саду. Крім того, лабораторія тісно співпрацює в цьому напрямку з кафедрами садівництва та овочівництва. В цьому році перероблено близько двох тонн овочів, і це не враховуючи садових культур – яблук, смородини тощо. А незабаром додасться і квашена капуста.

     До виробничого процесу активно залучені завідувач кафедри Григорій Подпрятов, старший лаборант Валентина Новік, студенти Анна Силін та Ігор Овцинов, які виконують магістерські роботи на цій кафедрі.

     Як свідчить досвід останніх років, ця продукція в лабораторії надовго не залежується. Тож, якщо полюбляєте смаколики, поспішайте в навчальний корпус №4 (аудиторія 4). Або ж звертайтеся за додатковою інформацією за телефоном 527-81-93. Хоча пам’ятайте: жодна слухавка тих запаморочливих ароматів не передасть!

Ольга Наконечна
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook