Завершується другий тиждень літнього вирівнювального семестру

24 серпня 2015 року

     В університеті успішно завершується другий тиждень літнього семестру для студентів-випускників коледжів та технікумів, зарахованих на другий-третій курси бакалаврату. Навчання триватиме ще до 29 серпня.

    

     Понад 400 студентів щоденно відвідують заняття за розкладом. Студентські групи розподілені на навчальні потоки за відповідними напрямами підготовки:

  • агробіологічний (ветеринарна медицина, агрономія, захист рослин, екологія та охорона навколишнього середовища, технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, водні біоресурси та аквакультура, лісове і садово-паркове господарство, харчові технології та інженерія);
  • економічний (менеджмент, маркетинг, фінанси і кредит, облік і аудит, економіка підприємства);
  • технічний (процеси, машини та обладнання АПВ, енергетика та електротехнічні системи в АПК, електротехніка та електротехнології, автоматизація та компютерно-інтерговані технології, машинобудування, деревооброблювальні технології, будівництво, геодезія, картографія та землеустрій, транспортні технології);
  • соціально- правовий (соціальна педагогіка, правознавство).

         

     Студенти вже встигли ознайомитися з навчальною базою кафедр та лабораторій університету, науковою бібліотекою, її філіями на факультетах і вже знайшли друзів.

    

    

     Бажаємо всім успішної здачі екзаменів та заліків з відповідних дисциплін, винесених на вивчення у літньому семестрі!

    

    

    

Оксана Зазимко,
начальник навчального відділу

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook