Комплексний державний екзамен успішно здала група ПО-20001б спеціальності Професійна освіта

20 червня 2024 року

Студенти 4 курсу групи ПО-20001б спеціальності 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) 19 червня 2024 року успішно здали комплексний державний екзамен.

Державний екзамен розпочався вчасно, з привітальним словом до студентів звернулась кандидат філософських наук, доцент, декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Миколаївна Савицька, також привітали і члени висококваліфікованої комісії: голова - доктор педагогічних наук, доцент кафедри психології Яшник Світлана Валеріївна, доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри педагогіки Руслан Васильович Сопівник, доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки Буцик Ігор Михайлович та кандидат педагогічних наук, асистент кафедри педагогіки Сироєжко Ольга В’ячеславівна.

Студенти 4 курсу спеціальності Професійна освіта показали свої знання на високому професійному рівні, відповідали на додаткові питання членів комісії, робили ґрунтовні і професійні висновки.

З впевненістю можемо відмітити відповіді таких студентів, як Майборода Аліна, Єрмоленко Альвіна та Пугач Юлія які отримали найвищі бали та отримають дипломи з відзнакою.

Окремо хочемо відмітити відповіді студентів Брижака Богдана та Максюти Дмитра, які служать в лавах Збройних Сил України, та попри загострену ситуацію на фронті здавали державний екзамен і отримали високі оцінки.

Вітаємо студентів 4 курсу групи ПО-20001б з успішною здачею комплексного державного екзамену і чекаємо всіх на навчання в магістратуру на спеціальності Педагогіка вищої школи або Інформаційно-комунікаційні технології.

 

доцент кафедри педагогіки
Карина Саф'ян

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook