Студенти спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» відвідали майстер-клас з боротьби на поясах

17 червня 2024 року
 14 червня у спортивному комплексі НУБіП України, на кафедрі фізичного виховання, в рамках підготовки до чемпіонату України з боротьби на поясах, пройшов майстер-клас для студентів спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» та студентської збірної НУБіП України з боротьби. Захід мав на меті популяризацію спортивної боротьби, зокрема Української боротьби на поясах.
 Майстер-клас провели досвідчені тренери та титуловані провідні спортсмени збірної України з цього виду спорту. А саме:
  1. Андрій Володимирович Вязмітінов, викладач кафедри фізичного виховання НУБіП України, заслужений тренер України;
  2. Ганна Юріївна Телькова, майстер спорту України з вільної боротьби, тренер першої категорії та суддя національної категорії, призерка Світу і Європи з вільної боротьби, майстер спорту України міжнародно класу з боротьби на поясах, багаторазова чемпіонка та призерка чемпіонатів Світу і Європи;
  3. Кирило Вікторович Сорокотяга, заслужений майстер спорту України з боротьби на поясах, чемпіон та призер чемпіонатів Світу та Європи;
  4. Андрій Миколайович Нікітченко, заслужений майстер спорту України з боротьби на поясах, чемпіон світу з Української боротьби на поясах 2021-2023 рр.
 Знаходитися на одному килимі з майстрами такого рівня – це дуже велика мотивація для подальшої наполегливої праці та тренувань.
 На майстер-класі студенти мали можливість:
  • ознайомитися з основами боротьби на поясах;
  • навчитися правильній техніці виконання прийомів;
  • відпрацювати свої навички з партнером;
 
 Усі спортсмени гарно потренувались та покращили свою технічну підготовку, додавши до власної скарбнички арсенал нових прийомів. А також, отримали незамінний досвід, який зможуть використовувати в подальших змаганнях.
 
Олександр ВОЛОШИН,

старший викладач кафедри фізичного виховання 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook