Студенти спеціальності Професійна освіта, успішно завершили виробничу педагогічну (переддипломну) практику

17 червня 2024, 10:08

На гуманітарно-педагогічному факультеті для студентів 4 курсу групи ПО-20001б та студентів 2 курсу скороченого терміну навчання групи ПО-22001бск спеціальності 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) відбулась чотирьох тижнева виробнича педагогічна (переддипломна) практика.

Практика була організована в закладах професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти. Керівники практики протягом всієї практики консультували та ділились зі студентами досвідом, порадами та скеровували на успішне виконання завдань.

Практику було розпочато настановчою конференцією з питань організації і проведення практики та інструктажем з безпеки життєдіяльності та охорони праці, на якій студенти не тільки закріпили свої знання але і отримали новий досвід. По прибуттю на бази практики студенти також проходили інструктажі правил охорони праці.

Студенти із захопленням ознайомлювались із базами практики, керівниками установи, керівниками від баз практики, персоналом. Розробляли індивідуальні плани практики згідно програми практики, заповнювали щоденники, розробляли плани-конспекти практичних, семінарських, лабораторних занять, проводили виховні заходи згідно навчально-виробничих завдань.

Ознайомлювались із діяльністю закладу освіти, його метою, змістом роботи, завданнями та напрямами діяльності, структурою діяльності, Вивчали плани роботи закладу освіти, зокрема навчальної, методичної роботи, аналізували сайт баз практик.

Відвідували та аналізували навчальні заняття викладачів згідно розкладу закладу освіти., набували безпосереднього досвіду для впровадження новітніх технологій в своїй практичній педагогічній діяльності.

Протягом практики для досягнення мети виробничої педагогічної (переддипломної) практики студентами були проведені семінарські, практичні та лабораторні заняття згідно навчальної програми практики та розкладу занять. Студенти спеціальності професійна освіта показали себе на високому рівні: застосовували набуті знання, вміння та навички на практиці та набували нових, використовували інтерактивні засоби навчання, впроваджували нетрадиційні технології.

Під час практики студенти плідно співпрацювали з керівниками від баз практики, заповнювали звітну документацію, проводили виховні заходи і набували нового професійно-педагогічного досвіду.

На звітній конференції студенти спеціальності професійна освіта показали гарні результати виробничої педагогічної(переддипломної) практики, надали звітну документацію та презентували свої результати.

 


Доцент кафедри педагогіки
Карина Саф’ян

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook