Сучасний асортимент молочних, м’ясних та рибних продуктів: Ph.D. аспіранти КНР факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України опановують вибіркові компоненти
В Національному університеті біоресурсів і природокористування України продовжується реалізація підготовки іноземних аспірантів.
Підготовка здобувачів PhD доктор філософії з Китайської Народної Республіки за спеціальності 181 “Харчові технології” здійснюється на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
Керівництво та викладачі факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК постійно підтримують зв’язок зі своїми здобувачами PhD доктор філософії з Китайської Народної Республіки задля покращення якості освітнього процесу.
Закінчується вивчення аспірантами з КНР дисципліни “Сучасні технології м'ясних, молочних та продуктів з гідробіонтів”, яку читає доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Ігор Устименко.
В межах навчальних занять були проведені захисти лабораторних робіт, що стосуються порівняльної характеристики молочних, молоковмісних, м’ясних та рибних продуктів за хімічним складом, показниками якості, безпеки та цінової політики.
Здобувачі Ph.D. здійснювали пошук доступних споживачам на українському та китайському ринках молочних, молоковмісних, м’ясних та рибних продуктів з подальшим аналізом порівняльної характеристики.
Аспіранти КНР разом з Ігорем Устименком активно обговорювали результати порівняльної характеристики харчових продуктів та особливості новинок на українському та китайському ринках.
Попереду екзаменаційна сесія у здобувачів Ph.D. факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК бажає своїм аспірантам з Китайської Народної Республіки на “відмінно” скласти екзаменаційну сесію та успіхів в подальшому навчанні.
Лариса Баль-Прилипко,
декан факультету