Агробіологічний факультет: програмі подвійних дипломів бути!

1 травня 2024 року
   29 квітня 2024 року делегація агробіологічного факультету у складі виконуючого обов’язки декана – проф. Коваленка В.П., заступника декана з міжнародної діяльності – доц. Кравченко О.О. та професора кафедри рослинництва – проф. Овчарука О.В. відвідала з робочою поїздкою Краківський сільськогосподарський університет.

  Мета поїздки – узгодження та імплементація програм підготовки здобувачів ОС «Магістр» спеціальності 201 – Агрономія. 

   Делегація погодила з польськими колегами навчальні плани підготовки: таким чином, заплановано, що перший і третій семестр  здобувачі освітнього ступеня «Магістр» будуть навчатися у стінах НУБіП України, а другий навчальний семестр та виробничу практику будуть проходити на теренах Республіки Польща. 
   В рамках робочої поїздки представники агробіологічного факультету мали зустріч з начальником відділу міжнародного співробітництва пані Домінікою Данкевич та заступником декана аграрно-економічного факультету проф. Томашем Залеським, на якому обговорено деталі майбутньої співпраці з підготовки магістрів за програмою подвійних дипломів.
   Крім цього, делегація мала нагоду зустрітися з представниками польського агропідприємства PRIMAVEGA – одного з європейських лідерів з вирощування, зберігання та пакування листових овочів. Основним спікером виступив директор з виробництва Василь Кунинець, .який акцентував увагу на можливостях стажування та підвищення кваліфікації в компанії, як для студентів, так і для професорсько-викладацького складу факультету.
   А фінальним акордом поїздки стало підписання договорів про співпрацю у навчальній та науковій сфері між Агробіологічним факультетом та кафедрами Аграрно-економічного факультету Краківського сільськогосподарського університету.
Отже, сподіваємось, що вже з наступного лютого перші здобувачі освітнього ступеня «Магістр» почнуть навчатися за програмою подвійних дипломів в аудиторія цього закладу.
 
Ольга Кравченко,
доцентка кафедри аналітичної і
біонеорганічної хімії та якості води
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook