Профорієнтаційна робота на кафедрі

10 квітня 2024 року

 4 квітня відбувся День відкритих дверей для випускників шкіл, гімназій та ліцеїв в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. У програмі для школярів були різноманітні заходи, які охоплювали різні аспекти університетського життя. Захід розпочався з вітального слова та презентації університету від ректора Станіслава Ніколаєнка. Далі майбутні вступники отримали інформацію щодо особливостей вступної кампанії від відповідального секретаря приймальної комісії Олексія Соломки.

Після урочистої частини заходу учні знайомилися з факультетом конструювання машин. Відвідувачі з різних навчальних закладів Боярської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Києво-Святошинської РДА, Боярського академічного ліцею "ГАРМОНІЯ", Спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №269 з поглибленим вивченням французької мови, Еколого-природничого ліцею №116 у місті Києві були запрошені до аудиторій і навчальних лабораторій кафедри конструювання машин і обладнання. 

Завідувач кафедри Ловейкін Вячеслав Сергійович продемонстрував можливості практичного навчання та виконання наукових досліджень і провів для гостей оглядову екскурсію у лабораторіях підйомно-транспортних машин, динаміки та приводів машин. Віктор Васильович Крушельницький показав для гостей лабораторію робототехники у якій розташовані 3D принтери для різних технологій друку та навчальні аудиторії і детально розповів про роль лабораторії у підготовці студентів.
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook