Підвищення кваліфікації доцентом факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Оленою Очколяс

28 березня 2024 року

    Постійне підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників – це формування професійних компетентностей, опанування новітніми виробничими технологіями, ознайомлення із сучасним устаткуванням, обладнанням, станом та тенденціями розвитку і як результат – запорука високої результативності викладання, що є одним із важливих критеріїв оцінювання професійних якостей.

Доцент кафедри технології мясних, рибних та морепродуктів Олена ОЧКОЛЯС вкотре набуває нового досвіду, удосконалює раніше набуті навички, отримує нові знання, приймаючи участь у черговому майстер-класі. Цього разу це був майстер-клас з приготування пасок та панеттоне на заквасці, який проводила компанія Епіцентр, використовуючи професійне  італійське обладнання POLIN, в лабораторії Бейкері.         

Олена ОЧКОЛЯС зазначила, що професійні фахівці з Lessffre демонструють високу ефективність в розкритті та передачі різноманітних аспектів виробництва хлібобулочних виробів, використовуючи передове обладнання та докладно описуючи усі тонкощі процесу приготування, включаючи технологічні процеси та належну експлуатацію технічних засобів.     

«Lessaffre - світовий лідер у галузі дріжджів та інгредієнтів, що ділиться своїми багатствами з 185 країнами світу. Асортимент Lessaffre Ukraine включає дріжджі, покращувачі, суміші, інгредієнти. Кар’єрний шлях компанії Lessaffre реалізує та підтримує команда, яка складається із 9-ти кваліфікованих фахівців з досвідом понад 10 років, які забезпечують технологічну підтримку, а окрім того-організовують надпотужні семінари та консультації». – розповідає викладач.

Олена ОЧКОЛЯС відмітила такі особливості даного заходупрактична спрямованість - детальний розбір технологічних процесів та правильність роботи з обладнанням; підтримка малого та середнього бізнесу - допомога у розвитку і процвітанні пекарень; індивідуальний підхід - можливість відвідати персональний майстер-клас, де ви досконало пропрацюєте кожну рецептуру, а як бонус, зможете персонально підібрати правильну сировину і відповідні приладдя.    

«Підсумовуючи, хочу зазначити, вже другий рік поспіль спільно з Епіцентр та Бейкері лабораторією від Polin, команда технологів Lessaffre проводить спеціалізовані майстер-класи з виготовлення різноманітних хлібобулочних виробів і кожен з них надзвичайно інформативний, цікавий, продуманий до дрібниць. Після таких заходів відкриваються нові наукові горизонти, хочеться впроваджувати новинки в життя, ділитися знаннями зі студентами і розвиватися далі» - говорить Олена ОЧКОЛЯС.

Тож навчаймося, опановуємо нове, вдосконалюємо набуте та ділимося досвідом зі студентами!!!

Анастасія ІВАНЮТА,

доцент кафедри технології

м’ясних, рибних та морепродуктів

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook