Профорієнтація в Хмельницькій області

1 листопада 2023 року

   Наприкінці жовтня 2023 року кандидат економічних наук, доцент старший викладач кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Альона Зоргач провела профорієнтаційні зустрічі зі старшокурсниками Новоушицького коледжу та учнями випускних класів навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів № 1, гімназія» смт Нова Ушиця Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.

 
   Час сплаває дуже швидко. Саме тому випускникам шкіл і закладів фахової передвищої освіти варто заздалегідь приділити увагу вибору закладу вищої освіти, у якому вони продовжать здобувати уже вищу освіту. З огляду на це Альона Зоргач ознайомила випускників із перевагами вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України. Використовуючи матеріали презентації, викладач продемонструвала етапи вступної кампанії для абітурієнтів, а також ознайомила випускників із перевагами участі у всеукраїнських олімпіадах та наголосила на важливості коректного написання мотиваційного листа при подачі документів до закладу вищої освіти.
 
   Альона Зоргач надала інформацію про переваги навчання на факультеті аграрного менеджменту, а саме розповіла просучасну матеріально-технічну базу університету, навчальні програми, адаптовані до системи отримання вищої освіти в Європі, можливість паралельного навчання в закордонних університетах-партнерах з отриманням диплома державного зразка та диплома університету-партнера, лекційні зустрічі з іноземними спікерами і фахівцями-практиками та можливість отримати звання молодшого лейтенанта на кафедрі військової підготовки.
   Випускники цікавились, як викладаються предмети на факультеті аграрного менеджменту, на що Альона Зоргач, зокрема, зауважила, що науково-педагогічні працівники кафедри періодично підвищують власну кваліфікацію та забезпечують оновлення навчальних програм матеріалом, який відповідає реаліям сьогодення.
    Під час заходу випускники отримали інформацію про заходи безпеки й адаптацію навчального процесу в умовах воєнного стану в Україні.
   Обговорили також комфортні умови проживання, зручне розташування гуртожитків та навчальних корпусів у студмістечку, а також можливості набуття всебічного розвитку студентами під час навчання у столиці країни, яка динамічно розвивається.
   Було наголошено і про створеніуніверситетом сприятливі умови для розвитку культурного та спортивного аспектів життя студентів.
  Висловлюємо щиру подяку за сприяння в організації профорієнтаційних заходів науково педагогічному колективу фахового коледжу й директору НВК «Загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів № 1, гімназія» Зваричук Аллі Вікторівні.
 
Альона Зоргач,
кандидат економічних наук, доцент,
старший викладач кафедри менеджменту
ім. проф. Й. С. Завадського
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook