Висока відзнака досягнень Немішаївського фахового коледжу

18 листопада 2023 року
  ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» отримав високу відзнаку — Золоту медаль та Диплом на ХV Міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті».
 
  Організувала та проводила виставку компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».
  Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» – високопрофесійна платформа на вітчизняних теренах освіти для презентації досягнень, для обміну досвідом, професійного діалогу, представлення інноваційних технологій, творчих надбань, кращих педагогічних практик, проєктів і рішень для підвищення ефективності освітнього процесу, налагодження взаємодії для розвитку спільних проєктів і обміну ресурсами на шляху інтеграції до європейської освітньої та наукової спільноти, окреслення стратегічних завдань реформування сфери освіти.
 
  Золоту медаль коледж отримав в номінації «Інноваційні освітні інструменти для професійної освіти: практичні навички для відбудови України», Диплом за презентацію досягнень і ефективне впровадження освітніх інновацій. Викладачі коледжу Катерина Городник, Ніна Овчарук, Сергій Савчук та представники ДУ НМЦ ВФПО Віта Перевозник, Світлана Жуковська презентували свої напрацювання та провели семінар «Візуалізація навчальної інформації як важлива складова підготовки фахових молодших бакалаврів». Під час семінару були обговорені питання впровадження скрінкастів, GIF-анімацій та відеографії в освітню діяльність, використання робочих зошитів та виробничих ситуацій як ефективного засобу формування професійних компетентностей здобувачів фахової передвищої освіти.
 
  Коледж живе і працює, педагоги вкотре доводять що ніякі перешкоди не завадять нашим освітянам продовжувати свою викладацьку та наукову діяльність. Адже саме від педагога залежить яким буде наше майбутнє.
  Дякуємо нашим титанам ЗСУ за можливість працювати!
 
Олена Кищук,

практичний психолог 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook