Підвищення ефективності професійної діяльності на часі, як для суспільства в цілому, так і для окремої людини

12 березня 2015 року

      Профорієнтація… Кожного разу, коли до неї готуєшся, відчуваєш відповідальність і гордість. Відповідальність, тому що особистість вже сформована, оскільки відбулась активізація внутрішніх механізмів (самооцінка, самопізнання і самовдосконалення) самодіяльності, сформоване прагнення до реалізації побудованого плану кар’єрного зростання. Гордість за навчальний заклад в якому працюєш, оскільки є чим пишатись, а його славетна багаторічна історія спонукає тебе до освоєння нових вершин.

      Теплом і турботою зустрів нас Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж… Переступивши поріг навчального закладу опиняєшся в затишній домашній оселі. Сучасно обладнані навчальні аудиторії мимоволі налаштовують тебе на приємну співбесіду, а педагогічний колектив спонукає до співпраці.

  

      Зайшовши до аудиторії, відчуваєш повагу до Батьківщини, яка проявляється у кожному русі, кроці. Заняття розпочинаються з урочистого Гімну України. Можна з впевненістю сказати, що виховання студентів ґрунтується на національних цінностях. Адже саме так можна побудувати незалежність країни. Все, що ми побачили, пронизано любов’ю і турботою про підростаюче покоління.

      Ознайомлення студентів із Національним університетом біоресурсів і природокористування України, гуманітарно-педагогічним факультетом, умовами вступу на спеціальність «Соціальна педагогіка», запрошення на День відкритих дверей викликало неабиякий інтерес у майбутніх абітурієнтів. Діалог, який відбувся, підтвердив прагнення студентів щодо опанування обраною спеціальністю.
      Квінтесенцією візиту науково-педагогічних працівників університету до коледжу стало досягнення домовленості щодо підписання угоди про стратегічне співробітництво.

 
професор Н.Тверезовська, доцент С. Гаріна,
співробітники кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook