Навчально-методична рада розглянула можливості зміни графіку навчального процесу та подані рукописи навчальної літератури

26 вересня 2023 року
  Чергове засідання навчально-методичної ради відбулось 25 вересня 2023 року під головування проректора Вадима КОНДРАТЮКА. Зокрема він зазначив, як важливо в ситуації в якій зараз опинилась країна дотримуватись показників якості в навчальному процесі, надавати студентам всі можливості для отримання вищої освіти не знижуючи темпи і рівень освіти, який обрав наш університет. Виходячи з цих завдань був сформований і затверджений одноголосно членами ради порядок денний.

 

 

 

  У першому питанні порядку денного виступив начальник навчального відділу Ярослав РУДИК. Він доповів про можливі варіанти зміни графіку навчального процесу з метою залучити до очного навчання якомога більше студентів Зокрема він звернув увагу, що має бути дотримана вимога наявності місць в укриттях на випадок повітряної тривоги та небезпеки. Після обговорення ситуації, вирішили обговорити ці пропозиції на вчених радах факультетів та ННІ та винести це питання на обговорення на найближчому розширеному засіданні ректорату.

  Представник факультету аграрного менеджменту Олена КОВТУН доповіла про потребу зміни голови фахової Екзаменаційної комісії за спеціальністю 073 – «Менеджмент» ОП «Адміністративний менеджмент» другого (магістерського) рівня вищої освіти, у зв’язку з декретною відпусткою д.е.н., професора Деліні Марину Миколаївну вивести з складу екзаменаційної комісії та призначити головою ЕК д.е.н., професора кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Гальчинську Юлію Миколаївну. Така пропозиція одноголосно була підтримана членами ради.

  Потому виступив професор Петро ТАЛАВИРЯ, щодо введення в навчальний процес не економічних спеціальностей дисципліни «Економічна теорія». Виступили декани економічного факультету Анатолій ДІБРОВА, факультету інформаційних технологій Олена ГЛАЗУНОВА, факультету конструювання і дизайну Зіновій РУЖИЛО. Після обговорення було прийнято рішення доручити доповідачу провести аналогічні виступи на навчально-методичних радах зазначених ним у доповіді факультетів і запропонувати введення в навчальний процес не економічних спеціальностей дисципліни «Економічна теорія». Після проведення таких зустрічей доповісти результати на найближчому засіданні навчально-методичної ради.

  Директорка наукової бібліотеки Тетяна КІЩАК доповіла про результатів роботи комісії з академічної доброчесності.

  На завершення, традиційно, рада розглянула подані рукописи навчальної літератури, які після уточнення назв були рекомендовані до розгляду і затвердження на Вченій раді університету.

Дмитро КАСАТКІН,
секретар навчально-методичної ради

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook