Перше засідання студентського наукового гуртка кафедри фізичного виховання у новому навчальному році

31 серпня 2023 року
  29 серпня 2023 року на кафедрі фізичного виховання гуманітарно-педагогічного факультету відбулося перше засідання студентського наукового гуртка «Інноваційні проблеми фізичної культури і спорту», у якому взяли участь студенти спеціальності 017 «Фізична культура і спорт».

  Професор кафедри Сергій ПУТРОВ та доцент кафедри Віталій МИРОШНІЧЕНКО ознайомили студентів з основними напрямами наукової роботи та Положенням про студентський науковий гурток. У ході засідання було визначено ряд проблемних питань, призначено голову гуртка – Андрія АВРАМЕНКО, студента 3 курсу спеціальності 017 «Фізична культура і спорт», та окреслено основні напрями наукової студентської роботи.
 
  Робота студентського наукового гуртка завершилась у форматі гри, за допомогою якої студенти не тільки змогли проявити себе і актуалізувати своє мислення, але й обговорити нагальні питання фізичної культури у невимушеній, доброзичливій і надзвичайно творчій атмосфері.
  Студенти висловили креативні ідеї щодо перспектив розвитку наукового гуртка та виявили бажання набути навичок дослідницької роботи.
 
Віталій Мирошніченко,
доцент кафедри фізичного виховання

  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook