Відокремлений підрозділ НУБіП України «Прибрежненський аграрний коледж»

Практичне навчання

У коледжі розроблена наскрізні програми практичного навчання студентів за спеціальностями. Це головні навчально-методичні документи, які разом з робочими програмами і робочими навчальними планами, реалізують завдання освітньо-професійних програм.

Практична підготовка включає в себе здобуття студентами робочих професій   з видачею державного свідоцтва встановленого зразка: 6121 «Оператор із штучного осіменіння тварин та птиці»; 7233.2 «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування»; 8322.2 «Водій автотранспортних засобів»; 8322.22 «Водій автотранспортних засобів (категорії «В» і «С»)»; 8331.2 «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорії «А», «В», «С»); 6113 «Озеленювач, квітникар»; 7241.1 «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування».

Для організації виробничої технологічної і переддипломної практик студентів коледж укладає договори з передовими підприємствами аграрного комплексу України.

У період практики студенти виконують індивідуальні завдання й збирають матеріал для курсових і дипломних проектів.

За підсумками виробничих практик з кожної спеціальності   проводяться конференції за участю студентів молодших курсів і запрошенням фахівців агропромислового комплексу.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook