Конкурс науково-технічних проектів на 2015 рік

Міністерством освіти і науки України оголошено конкурс на виконання науково-технічних проектів за державним замовленням на науково-технічну продукцію.

Метою конкурсу є відбір науково-технічних проектів, спрямованих на одержання конкретних прикладних результатів, що забезпечать:

-       зміцнення національної безпеки на основі використання наукових та науково-технічних досягнень;

-       створення принципово нових або удосконалення існуючих технологій, засобів виробництва, матеріалів, іншої наукоємної продукції з високим ступенем готовності до впровадження;

-       прискорення технологічного оновлення реального сектору економіки;

-       ресурсоенергозбереження;

-       сприяння збільшенню обсягів виробництва і розширенню ринків збуту вітчизняних конкурентоспроможних та імпортозамінних товарів і послуг.

До розгляду приймаються проекти, тематика яких визначена відповідно до пріоритетних напрямів розвитку науки і техніки, визначених статтею 5 Закону України Про пріоритетні напрями розвитку науки і техніки”:

- інформаційні та комунікаційні технології;

- енергетика та енергоефективність;

- раціональне природокористування;

- науки про життя, нові технології профілактики та лікування найпоширеніших захворювань;

- нові речовини і матеріали.

Термін виконання науково-технічних проектів не більше двох років, починаючи з 2015 року.

Кожен науковий керівник може подати на конкурс запит за встановленою формою на виконання лише одного науково-технічного проекту.

Запит на участь у конкурсі подається у кількості трьох примірників за встановленою формою, засвідчений підписами наукового керівника проекту, виконавців проекту. До запиту додаються оптичний  носій, який містить електронний варіант запиту.

Документи на участь у конкурсі подаються у картонній папці з позначенням: “Державне замовлення - 2015”. На титульній сторінці папки також зазначається: пріоритетний напрям, назва науково-технічного проекту, назва організації, прізвище та ініціали наукового керівника.

Оформлені відповідним чином науково-технічні проекти подаються до 08.12.2014 р. у науково-організаційний відділ науково дослідної частини (корп. 4, кім. 28).

Детальніше з порядком проведення та умовами конкурсу можна ознайомитись за посиланнями:

 

Наказ МОН 1299

Оголошення про конкурс

Форма запиту

 

Науково-дослідна частина НУБіП України

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook