Видатні випускники

Кафедри біржової діяльності

Начальник аналітичного відділу Аграрної біржі
Стоянов Анатолій Федорович

Тел.:

У 2010 році закінчив навчання на економічному факультеті  Національного університету біоресурсів і природокористування України за спеціальністю "Економіка підприємства",  спеціалізація "Біржова діяльність.
Старт своє кар’єри Анатолій Стоянов почав з посади аналітика аграрного ринку в Українській аграрній конфедерації. Згодом перейшов на посаду начальника аналітичного відділу Аграрної біржі де і працює зараз. За час роботи Анатолія Стоянова характеризують як відповідального та високоосвіченого працівника.
 

Начальник відділу торгів Аграрної біржі
Сегін Олександр Миколайович

Тел.:

У 2007 році закінчив навчання на економічному факультеті  Національного аграрного університету за спеціальністю "Економіка підприємства",  спеціалізація "Біржова діяльність.
Після закінчення університету був прийнятий на посаду головного спеціаліста регіонального розвитку Аграрної біржі, невдовзі переведений на посаду начальника відділу торгів. Протягом періоду роботи на Аграрній біржі брав участь в міжнародних конференціях, був активним учасником робочої групи з розробки концепції біржового ринку України.
 

Керівник маркетингових сервісів відділу засобів захисту рослин ТОВ "БАСФ Т.О.В."
Росляков Артем Анатолійович

Тел.:

У 2009 році закінчив економічний факультет НУБіП України за спеціальністю "Економіка підприємства",  спеціалізація "Біржова діяльність.
На даний час працює керівником маркетингових сервісів компанії відділу засобів захисту рослин ТОВ "БАСФ Т.О.В.", що входить в групу компаній BASF.
 

Старший консультант Аналітичної компанії «Агрітел Інтернешнл»
Рубан Юрій Володимирович

Тел.:

У 2005 році закінчив навчання на економічному факультеті Національного аграрного університеті за спеціальністю «Економіка підприємства».
З 2005 по 2010 рр. працював економістом на Українській аграрній біржі. З 2011 р. і по даний час працює асистентом кафедри біржової діяльності (з 07.01.2014 на посаді доцента(к.е.н.). З 2014 р. виконує обов’язки старшого консультанта в Аналітичній компанії «Агрітел Інтернешнл» та забезпечує розробку торгових стратегій для операторів на ринку сільськогосподарської продукції.
 

Фахівець з біржових операцій Аграрної біржі
Благодатний Андрій Сергійович

Тел.:

 У 2016 році закінчив навчання на економічному факультеті Національного університеті біоресурсів та природокористування України за спеціальністю «Біржова діяльність».
 

Консультант у французькій консалтингово-аналітичний компанії «Агрітел Інтернешнл».
Яновська Аліна Олександрівна

Тел.:

У 2012 році закінчила навчання на факультеті перекладу Київського національного лінгвістичного університету за спеціальністю «Філологія. Переклад англійської та німецької мов».
У 2013 році закінчила навчання на економічному факультеті Київського національного економічного університеті імені Вадима Гетьмана за спеціальністю «Міжнародна економіка та менеджмент».
У 2016 році закінчила навчання на економічному факультеті Національного університету біоресурсів та природокористування України за спеціальністю «Біржова діяльність». 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook