Факультет ветеринарної медицини готовий до навчання студентів в очному форматі

1 березня 2023 року
  На виконання наказу ректора № 897 від 22.11.2022 р. «Про затвердження графіку освітнього процесу на ІІ семестр 2022-2023 навчального року» та розпорядженням проректора з науково-педагогічної діяльності 28 лютого 2023 р. було перевірено готовність навчальних аудиторій кафедр факультету ветеринарної медицини до проведення з 6 березня 2023 р. занять із студентами 1, 2 та 6 курсів ОС «Магістр» в очному форматі.

  Комісією у складі начальника відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи Юлії Сливи і провідного фахівця цього відділу Юлії Кандиби, заступників декана факультету: Сергія ДеркачаЮрія Жука, Тараса Савчука перевірено готовність навчальних аудиторій кафедр факультету до проведення лабораторних і практичних занять із здобувачами вищої освіти 1, 2 і 6 курсів в очному форматі, які згідно графіку освітнього процесу на ІІ семестр 2022-2023 н.р., розпочинаються з 6 березня.

 

 

  Завідувачі кафедр, представили членам комісії навчальні лабораторії, які будуть задіяні у проведенні аудиторних занять в очному форматі. Під час перевірки, комісія звертала особливу увагу на облаштування робочих місць студентів, їх методичне (методичні вказівки, навчальні посібники) та матеріально-технічне забезпечення.

 

 

  Комісією відмічено, що майже усі навчальні лабораторії облаштувані мультимедійним обладнанням, наочними стендами, які використовуються при проведенні занять, наявні альтернативні методи навчання студентів 6 курсу і магістрів 1 року навчання на клінічних кафедрах. З метою забезпечення повноцінного проведення очних клінічних занять, ННВ Клінічним центром «Ветмедсервіс» підготовлено графік використання тварин на заняттях із студентами згідно розкладу.

 

  Також, членами комісії відмічено наявність у навчальних лабораторіях кафедр журналів з інструктажу з охорони праці та правил пожежної безпеки, санітарно-епідеміологічних засобів захисту в період пандемії та алгоритмів дії у разі виникнення надзвичайних ситуацій у м. Києві.

  На завершення, комісія відмітила, що факультет ветеринарної медицини цілком готовий до початку навчання студентів в очному форматі.

 

Тарас Савчук,
заступник декана
факультету ветеринарної медицини

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook