Засідання кафедри педагогіки, початок нового семестру

3 лютого 2023, 19:09

1 лютого 2023 року о 15.00 год. відбулось он-лайн засідання кафедри педагогіки присвячене питанням початку навчального семестру та іншим питанням, повʼязаним з функціонуванням кафедри педагогіки.

Завідувач кафедри педагогіки Руслан Васильович Сопівник проінформував колектив кафедри, що у зв`язку із перебоями у постачанні електроенергії у м. Києві та складною ситуацією з опаленням приміщень університету, згідно з наказом ректора Станіслава Ніколаєнка освітній процес у ІІ семестрі 2022/2023 н.р. для студентів денної форми навчання розпочнеться з 6 лютого 2023 р. (по знаменнику). Чотири тижні навчання для усіх студентів 1-4 курсів бакалаврату, 1 року навчання магістратури освітньо-професійних і освітньо-наукових програм, 2 року навчання магістратури освітньо-наукових програм та 1-6 курсів магістрів ветеринарного спрямування буде відбуватися у дистанційному форматі. З 6 березня 2023 р. навчання буде відбуватися за таким графіком:

Також Руслан Васильович уточнив, що у графіку можливі зміни залежно від виробничих потреб та умов воєнного стану. Навчальні та виробничі практики розпочнуться з 12 червня 2023 року. Терміни їх проведення та тривалість для кожної освітньої програми визначені навчальними планами та графіками освітнього процесу з дотриманням стандартів вищої освіти спеціальностей. Практики можна запланувати в інший період упродовж ІІ семестру залежно від виробничих потреб.

Наставникам проінформувати студентів, згуртувати їх, забезпечити максимальне долучення до дистанційних занять. Зробити доступними покликання на заняття для студентів, налагодження зв’язку із викладачами. Обовʼязково перевірити розклад, чи немає накладок, врегулювати питання з лаборантами кафедри та диспетчерською.

Не менш важливим питанням було - ліквідація академзаборгованості. Наставники вирішують проблеми, супроводжують своїх підопічних. Хто ще не зареєстрував студентів на свої предмети в Ельорні - обовʼязково зареєструвати.

Для тих усіх колег, а особливо тих, хто йде на конкурс - подати у навчальний відділ інформацію про проведення відкритих лекції, або заходів.

Наступною інформацією були: премія молодим науковцям, премія КМГ (студенти, аспіранти, викладачі до 35 років); стипендія університету Дж. Вашингтона (українознавство та міжнародні відносини), конкурс на бюджетне фінансування наукових тематик.  

Руслан Васильович закликав колег, проінформувати студентів і аспірантів щодо міжнародної онлайн коонференції «Адаптивні процеси в освіті» НАПН і кафедра управління та освітніх технологій, яка відбудеться 7-8 лютого 2023 року (інформаційний лист на сторінці університету і факультету), а також конференції з міжнародною участю «Трансформація системи міжнародних відносин в умовах російсько-української війни», яка відбудеться 23 лютого 2023 року. 

 

Колектив кафедри педагогіки, незалежно від складних умов воєнного стану, готовий зустріти студентів на навчанні
і з нетерпінням чекає їх у стінах рідного факультету

 

професор кафедри педагоігки
Олександр Кучай

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook