Кафедра геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі

Орієнтовна тематика кваліфікаційних робіт

Спеціальність: 193 ГЕОДЕЗІЯ ТА ЗЕМЛЕУСТРІЙ
 
Освітня програма: ГІС У ЗЕМЛЕУСТРОЇ
 
Освітній ступінь: Магістр
Тематика магістерських робіт по кафедрі 
 

Метою навчання студентів за освітньою програмою геоінформаційні системи у землеустрої  є підготовка висококваліфікованих кадрів та отримання знань для проведення комплексних досліджень та впроваджень у галузі використання геопросторових даних.

Магістри Магістри

Підготовка фахівців передбачає оволодіння сучасними геоінформаційними технологіями, технологіями баз геопросторових даних та оброблення даних дистанційного зондування Землі (одержаних на основі сенсорів авіаційного, космічного й наземного базування). Запропонована магістерська програма є важливою складовою процесу підготовки висококваліфікованих фахівців у галузі інформаційного та геоінформаційного забезпечення землеустрою.

3d бпла

БГД

Випускники можуть працювати не лише землевпорядниками, але й інспекторами земельних інспекцій, фахівцями з розроблення баз геопросторових даних, фахівцями з геоінформаційних технологій, фахівцями в галузі оброблення даних дистанційного зондування Землі, моніторингу геосистем і земельних ресурсів, працювати в центральних і регіональних органах Держгеокадастру. Сфери діяльності випускників: геоінформаційне картографування; інформаційне та геоінформаційне  забезпечення землеустрою, земельного кадастру; моніторингу геосистем, якості земель та ґрунтів; проектування геоінформаційних систем; геоінформаційний аналіз та моделювання стану природних комплексів та земельних ресурсів.
Орієнтована тематика бакалаврських кваліфікаційних робіт
 
Запрошуємо на навчання до нас, тому що:

 

  • НУБіП входить до десятки кращих університетів «ТОП-200» Україна; посідає третє місце (із 76) у рейтингу вишів м. Києва;
  • здобудете вищу освіту європейського рівня;
  • матимете можливість вивчення основних дисциплін англійською мовою;
  • матимете великий вибір міжнародних стажувань;
  • освоїти найсучасніші технології оброблення геопросторових даних!

Наша адреса: 03040, м. Київ, вул. Васильківська, 17, навчальний корпус № 6, кімн. 129-132, 120, 204. 

Тел.: (044) 258-0525, 258-0524

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook