Гостьова лекція з урбаністики, просторового та екологічного планування від професора Боннського університету Тео Кьоттера

30 жовтня 2022 року
факультет землевпорядкування

Якщо Ви бажаєте зануритися у європейський професійний контекст, дізнатися про сучасні концепції, напрями і стратегії розвитку міст, просторового та екологічного планування землекористування, то з радістю запрошуємо Вас відвідати 02 листопада 2022 року гостьову лекцію від кращого європейського викладача-практика – професора з містобудування і землеустрою, доктора Тео Кьоттера (Інститут геодезії та геоінформатики Боннського університету).

 
Головною темою зустрічі постане питання «Забезпечення сталого землекористування шляхом просторового та екологічного планування. Досвід Німеччини – перспективи для України».
Організаторами заходу є факультет землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування України і компонент «Фаховий діалог із земельних питань» проєкту «Німецько-Український aгрополітичний діалог (АПД)».
Лекція орієнтована на здобувачів університетів України, в яких здійснюється підготовка землевпорядників і геодезистів. Проте, вона може стати корисною управлінцям, студентам, науково-педагогічним працівникам, практикам, яким цікаві питання урбаністики, сталого розвитку, змін клімату, охорони довкілля та ін.
 
Захід проходитиме із синхронним українсько-німецьким перекладом.

Формат зустрічі: відеоконференція на платформі Zoom.
Для участі необхідна попередня реєстрація https://forms.gle/Pc2iC7LQE2G9ttFh6
 
 
Людмила Гунько,

доцент кафедри землевпорядного проектування 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook