Вітання з Днем народження Лариси Вацлавівни БАЛЬ-ПРИЛИПКО від колег

19 жовтня 2022 року

Вітання від кафедри технології мясних, рибних та морепродуктів

      Сьогодні святкує свій красивий Ювілей чарівна жінка, знаний науковець, декан факультету, професор кафедри, доктор наук, професор, академік Лариса Вацлавівна!!! Дозвольте привітати з Днем народження!!! Побажати міцного здоров’я, щастя, радості, достатку, любові від дітей, онуків, рідних; поваги від людей; вдячних учнів!!! Ви підготували цілу когорту фахівців для харчової промисловості України, низку молодих науковців, дали путівку в наукове життя багатьом науковцям України і не лише, виступаючи як офіційний опонент та голова і член спеціалізованих вчених рад!!! То ж низький уклін Вам та шана на многії-многії літа!!!

З повагою колектив кафедри на чолі з Слободянюк Н.М.

 

Вітання від доктора технічних наук, професора,

академіка АН Вищої Освіти України

 

З Прекрасним ЮВІЛЕЄМ, шановна Лариса Вацлавівна!

 

Сердечно вітаємо Вас з Днем народження, з Ювілеєм!

Прийміть слова глибокої шани і поваги.

Вітаємо з прекрасним Вашим днем!

Є на світі жінки, які гармонійно наділені всіма достоїнствами – вони прекрасні обличчям так само, як і душею, вони розумні та великодушні, розважливі та доброзичливі, вони готові дарувати своє тепло та любов оточуючим. Сьогодні ми можемо сказати, що знаємо таку жінку, і зараз ми вітаємо її з днем народження.

 

Вітання від деканів

Вітаємо шановну Ларису Володимирівну з днем народження!! Справжній фахівець своєї справи, науковець, чудовий викладач, наш староста - топ менеджер - найкращий організатор всіх подій і заходв, неперевершена вишукана Жінка і просто прекрасна людина! Щастя вам, дорога Ларисо Вацлавівно, міцного здоров’я, здійснення нових задумів та всіх ваших мрійі, беззаперечно, якнайшвидше - Перемоги і мирного неба над головою!!

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook