Денис Шевченко вже визначився зі свої майбутнім і воно тісно пов’язано з виготовленням меблів і з НУБіП України

22 липня 2022 року

Добрий день. Розкажіть, будь ласка, декілька слів про себе і свої захоплення.

Доброго дня! Мене звати Денис, мені 17 років. Я навчаюсь в Житомирській області в Левківському ліцеї, і я, як і всі хлопці, з дитинства люблю щось майструвати, лагодити, будувати.

Звідки Ви дізналася про наш університет?

Про університет я дізнався взагалі випадково але вперше я почув про нього від свого дядька, який навчався в цьому університеті в ННІ лісового і садово-паркового господарства. Він мені дуже багато позитивного розповідав про університет і про фахівців які тут працюють. Пізніше я трішки сам почитав про НУБіП України в інтернеті, все-таки ХХІ століття.

Чому Ви вибрали саме спеціальність Деревообробні та меблеві технології?

Чому мій вибір пав саме на деревообробні та меблеві технології? Тому що: по перше мені це подобається, і початкові ази в цій справі я вже знаю. Крім того, в цьому напрямі можна проявляти себе і свою фантазію. На мою думку ця професія завжди буде популярною і затребуваною на ринку праці.

Ким Ви бачите себе після закінчення університету?

Після закінчення навчання я дуже хотів би почати працювати за фахом який вже обрав для свого майбутнього. А ще, як і більшість моїх друзів, маю дуже амбітні плани на майбутнє – відкрити свою справу та мати власний бізнес з виготовлення меблів, і ділитися своїми унікальними виробами з усіма, хто цього потребуватиме.


Розмову вів доцент кафедри технологій та
дизайну виробів з деревини Андрій Спірочкін



 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook