Турбуємося про умови проживання студентів факультету ветеринарної медицини у гуртожитку №6

24 червня 2022 року
     Гуртожиток – це рідний дім для кожного з проживаючих у ньому, тому треба берегти його і підтримувати чистоту.

   Вже традиційно декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський, разом із заступником декана Тарасом Савчуком, завідувачем гуртожитку Тетяною Фещенко, вихователями гуртожитку Юрієм Масаловичем проводить перевірку санітарного стану кімнат студентів та місць загального користування гуртожитку № 6.

 

   Декан особисто відвідав всі кімнати, які призначені для студентів нового набору. Частина з них уже готова прийняти своїх мешканців, а в деяких закінчуються ремонтні роботи і потрібно доукомплектування меблями. Всі кімнати, як зауважив завідувач гуртожитку, будуть готові до початку поселення студентів.

 

   В цьому році, силами завідувача гуртожитку та за підтримки факультету ветеринарної медицини і дирекції студентського містечка, було капітально відремонтовано 8 кімнат, ще дві - в стані завершення ремонту, а також після косметичного ремонту.

   Хоч і непроста ситуація у зв’язку з війною, але зусиллями ректорату, деканату факультету ветеринарної медицини, дирекції студентського містечка та, особливо, адміністрації гуртожитку, ні на день не припиняється робота і постійно відбуваються суттєві зміни щодо покращення умов проживання студентів, за що їм щира вдячність.

   Бажаємо усім міцного здоров’я і якнайшвидшого закінчення війни та нашої перемоги. А чистий і охайний гуртожиток буде готовий зустріти своїх мешканців у новому навчальному році.

Слава Україні!

Тарас Савчук,
заступник декана
факультету ветеринарної медицини

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook